loader-logo

Vacature studentassistent BIO/BMW

Het is vrij zeker dat je ze wel eens rond hebt zien lopen en les van ze hebt gehad. De studentassistenten die zelf hun studie al doorlopen hebben en bereid zijn de volgende generaties een handje te helpen. Vond je het nu ook zo tof hoe zij jou begeleid hebben in je eerste jaren van een nieuwe studie en lijkt het je leuk om in hun voetsporen te treden? Of wil je gewoon even een jaartje wat anders doen dan studeren, terwijl je wel bezig blijft met je studie? Klik dan zeker hier om wat meer informatie te krijgen over wat je moet en wat het allemaal precies in houdt. Wie weet kun jij samen met een leuk team van andere assistenten helpen de volgende eerstejaars studenten op te leiden.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *