loader-logo

SUMMA Symposium ‘The Exquisite Human Body’

Met groot enthousiasme nodigen we u graag uit voor het SUMMA Symposium ‘The Exquisite Human Body’ dat op dinsdag 19 juni 2018 plaatsvindt in het UMC Utrecht. Zet de datum in uw agenda, zodat we u op deze dag kunnen verwelkomen!

‘The Exquisite Human Body’ vormt de rode draad gedurende dit symposium. Waar eindigt de geneeskunde en waar begint de perfectie? Wat is de rol van de nieuwste biomedische en technologische ontwikkelingen binnen dit kader? In deze zoektocht naar perfectie zullen gerenommeerde sprekers u gedurende de dag prikkelen.

Blijf op de hoogte van het event door ons te liken op Facebook, onze website te bezoeken en uw mail in de gaten te houden.

Website: www.summasymposium.com
Facebook: www.facebook.com/summasymposium/

We zien u graag op 19 juni.

Met vriendelijke groeten,

SUMMA Symposium Commissie


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.