loader-logo

Vacatures bij ASVA

Op het moment staan er een aantal vacatures open bij ASVA, de studentenunie voor alle Amsterdamse studenten. Het gaat in het bijzonder om de Coördinator Studentenhuisvesting en de Coördinator OV en Fiets. De functieomschrijvingen luiden als volgt:

Coördinator Studentenhuisvesting: Als medewerker ben je de inhoudelijk dossierhouder op dit gebied, met diverse werkzaamheden. Lobbyen bij de gemeente & politiek en het organiseren van lezingen, innovatieve projecten en acties.

Coördinator OV en Fiets: In deze functie neem je namens ASVA zitting in de RAR (Reizigers Advies Raad) en ga je aan de slag om de bereikbaarheid van onderwijsinstellingen en studentencomplexen te verbeteren met het OV en de fiets.

Daarnaast is de ZoekCo (ZoekCommissie) van ASVA hard op zoek naar kandidaten voor het bestuur 18|19. Lijkt dit je wat? Solliciteer dan via soco@asva.nl, of mail voor meer informatie zoekco@asva.nl.

Verdere informatie is tevens te vinden op de site van ASVA: https://www.asva.nl/vacatures.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *