loader-logo

Vierde bestuursupdate 98e

Lieve Congolezen,

Het leek wel alsof het al zomer was in deze weekjes vol zonnige chillsessies, verbrande ruggetjes en dronkenschap! Dat het eigenlijk nog niet zo ver was, merkten we aan het harde werken tussen de buitenbiertjes en veel voorkomende Flevo-BBQ’s door, maar gelukkig ook aan dat er nog volop Congo-activiteiten waren. En wat een activiteiten!

Bij de liftwedstrijd ontstonden zowel de eerste sproetjes als beste verhalen. Maar de meeste indruk maakte misschien toch de drukke genderblenderbendermibeau – nog bedankt lieve leden, voor jullie fantastische transformaties die bij niemand ooit nog het netvlies zullen verlaten. Toch gunden we iedereen weer een luchtig rokje op de gezellige maar snikhete doe-een-dansie-in-je-onesie-themaborrel! Nóg verhitter waren misschien wel de vele discussies in de congokamer over de FSR-verkiezing, die eindigde met een zetel voor Parcival. Zal Dimitry als raadsassistent ook nog een plekje bemachtigen? Er was deze maand weer een geslaagde ouderdag voor Psychobiologie, nogmaals een bedankje naar alle enthousiaste vrijwilligers! Meteen daarna bewezen we op lenteweekend niet alleen hoe goed Congolezen met bier kunnen gooien, maar ook hoe hard(er dan gewenst) we borrelen. Hoewel we gelukkig niet écht van de locatie zijn gestuurd, bleken de goden ons de volgende dag te straffen met een vloer van lava in de congokamer. Verder hebben we mogen genieten van literaire meesterwerkjes bij Borrelverhalen, de prachtige structuren van het brein bij het Brain Slice Event en een heleboel broertjes en zusjes op de Bringyourbroandsismibeau.

Als bestuur werden we tussen al deze gezellige drukte door 42 kilometer lang herinnerd aan onze vreselijke conditie door de onvermoeibare Kim, naar wiens roots we terugkeerden op de bestuurbondingsdag. Als trial is die dag de congokamer voor jullie opengehouden door onze lieftallige KamerCo. Oh! En ook niet onbelangrijk; jullie mogen je gerust weer verwonden de komende tijd, want het 98e kan na een snelcursus BHV verbandjes leggen, brandjes blussen en zelfs reanimeren.

Als afsluiter deze maand hadden we de halfjaarlijkse ALV. Hoewel het quorum behalen niet de hele avond lukte, is in elk geval door jullie besloten vanaf September te gaan borrelen in een nieuwe kroeg: de Cinema! Maar in dit laatste maandje voor de zomer zien we jullie natuurlijk graag nog op de laatste borrels in de Amstel54, in de ck, én op de laatste activiteiten die nog op de planning staan. Tot snel!

Liefs,

Het 98e