loader-logo

Vacature Zorgstudent, Mantelaar, Amsterdam

Mantelaar is een initiatief uit Amsterdam dat zich snel uitbreidt naar andere steden in Nederland. Mantelaar koppelt (para)medisch studenten aan thuiswonende ouderen om daarmee de mantelzorgers te ondersteunen. Door de zorg anders in te richten, werken wij efficiënter en vinden we een juiste balans tussen persoonlijke verzorging en persoonlijke aandacht.

Momenteel hebben we weer veel nieuwe cliënten in Amsterdam en zijn daarom opzoek naar nieuwe zorgstudenten!

De bezoeken zijn waarschijnlijk gemiddeld 2 uur per cliënt, de student kan en mag zelf bepalen hoeveel werk hij/zij aanneemt. Per uur verdient de student €10,00, de student doen nuttige relevante werkervaring op naast hun opleiding. Het gaat voornamelijk om gezelschap houden, persoonlijke begeleiding en licht huishoudelijk hulp. Je kan denken aan de volgende werkzaamheden: samen eten, koken, een spelletje doen, een keer mee gaan naar een afspraak bij de dokter/ tandarts/ opticien, een boodschap doen, voorlezen, wandelen etcetera. De zorgstudenten heb je ook een signalerende functie. Kortom een diverse bijbaan, waarin de studenten nuttige werkervaring opdoen naast hun studie.

Voor meer informatie, zie www.mantelaar.nl