loader-logo

Derde Bestuursupdate 98e

Lieve Congolezen,

Dan zijn we al weer drie maanden bestuur en is de lente in volle gang. Deze derde maand hebben we vorige week top afgesloten met een Actieve Leden Activiteit naar de Efteling. Waar we met ruim 70 (redelijk brakke) congolezen het park een dag onveilig  hebben gemaakt. Wat hebben wij genoten, en wat was het fijn dat jullie er allemaal zo blij mee waren! Een ander hoogtepunt van deze maand is dat er eindelijk officieel bericht is uitgegaan vanuit de decaan dat de voorgenomen verhuisplannen naar de VU de komende tijd niet doorgaan.

Verder hebben we deze maand nog veel meer leuke activiteiten gehad,  zoals: het lentestuk “De Reünie”, de Studio 100 borrel, het Disglow in the Dark feest en natuurlijk de studiereis naar het mooie Boedapest! Hiernaast hebben enkele bachelorstudenten kennis gemaakt met leuke masters tijdens de masterspeeddate, hebben we Science Park afgezocht tijdens de vossenjacht en hebben we heerlijk genoten van een paasbrunch bereid door onze eerstejaars. Nu kunnen we weer leuk uitkijken naar de liftwedstrijd komend weekend en het lenteweekend later deze maand.

Tot op al die activiteiten en natuurlijk de wekelijkse borrels op dinsdag en vrijdag!

Liefst,

Het 98e