loader-logo

Tweede Bestuursupdate 98ste

Lieve Congolezen,

De maand is voorbij gevlogen. We zijn de afgelopen weken onder andere bezig geweest met het organiseren van de Dies. Afgelopen maandag was het dan zover. Het was een mooie borrel met veel gemuil, waardoor er dinsdag een prachtige zuigzoen te bewonderen was in de Congokamer. De borrel werd natuurlijk vooraf gegaan door een prijsuitreiking waarbij een aantal leden in het zonnetje werden gezet voor hun prestaties en gezelligheid. Het was mooi om te zien hoe leuk jullie het vonden om te stemmen op je mede-congolezen voor de categorieën die we bedacht hadden en we durven de Dies als een succes te bestempelen.

Naast het organiseren van de Dies zijn we ook bezig geweest met het organiseren van onze eerste ALV en de ouderdag voor Biologie en Biomedische wetenschappen.
Verder hebben we deze maand natuurlijk genoten van activiteiten zoals het Get Fatsby Dinner, de Hitsige Hitchhikers borrel en de kroegentocht naar Nijmegen waar we bij de Nijmeegse biologenvereniging zijn langsgegaan. Wanneer we naar de agenda van April kijken kunnen we zien dat er aankomende maand ook genoeg leuke activiteiten zullen zijn, te beginnen met het SPringfest en aan het einde van de maand natuurlijk de eftALA!

Tot dan!

Liefs,

Het 98ste