loader-logo

Eerste bestuursupdate 98ste

Lieve congolezen,

We zijn ondertussen alweer een maand bestuur. En wat een geweldige maand was het! We hebben ontzettend genoten van alle mooie activiteiten: de interessante carrièredag, gezellige karaokeavond, zeer smakelijke themaborrel en het leerzame haaiensnijpracticum. Maar laten we de andere borrels niet vergeten, onder andere de vrijmibeau waarbij de congokamer is afgebroken door oude lullen die gezellig op bezoek kwamen. Daarna hebben we een heel weekend schoongemaakt, opgeruimd en nieuwe meubels gefixed en wat ziet de kamer er spetterend uit nu! We openden hem dan ook feestelijk met taart, waarbij velen zich even kwamen vergapen aan ons nieuwe schone habitat. Niet alleen toen hadden we taart; ook Joris en Robin kwamen ons verrassen met een heerlijke zelfgebakken taart, waar wij met enkele andere gelukkigen een stukje van mochten oppeuzelen.

Verder is het opslaghok opgeruimd en dat ziet er nu weer geweldig uit, credits to Kim en de commissies. We hebben elkaar beter leren kennen door een aantal cursussen en een bestuursdagje gedaan waarbij we Artis hebben bezocht, lekker aapjes kijken.

Al met al een fantastische eerste maand! We hebben dan ook ontzettend veel zin in de aankomende elf, waarin we nog veel meer geweldige dingen hopen mee te maken! Als we vanavond onze CoBo overleven tenminste…

Liefs,

Het 98ste

Om het voor iedereen nog even duidelijk te krijgen.
De congokamer is gesloten tijdens activiteiten, het zou kunnen dat tijdens een uitverkocht evenement de kamer wordt opgehouden maar dit is niet standaard. Tijdens open vergaderingen zijn we open.

IMG_2031