loader-logo

Vacature studentassessor FNWI

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is op zoek naar een studentassessor, de voormalige Decaan­student. De functie krijgt een nieuwe invulling, waardoor we verwachten dat je tussen de 8 en 12 uur bezig bent met de functie.

De studentassessor wordt aangesteld voor een periode van minimaal een half jaar en maximaal twee jaar. Als studentassessor heb je in ieder geval de volgende taken:

  • ­ Overleggen met de Decaan over de faculteit.
  • ­ Vergaderingen van het directieteam bijwonen.
  • ­ Vergaderingen van de facultaire studentenraad bijwonen.
  • ­ De schakel zijn tussen de medezeggenschap, studenten en de directie van de FNWI.

Omdat deze functie een verandering is ten opzichte van de oude Decaan­student is er ook de vrijheid om de functie deels een eigen vorm te geven. Dit kan bijvoorbeeld door andere momenten en overleggen bij te wonen die aan de schakelrol bijdragen. Hiervoor is enige flexibiliteit vereist. Verder is het handig als je enige ervaring hebt in de medezeggenschap, maar dit is geen vereiste.

Ben je een student van de FNWI en wil je een bijdrage leveren aan de vertegenwoordiging van studenten in het bestuur van de faculteit? Stuur dan voor 15 januari een reactie met je CV en motivatie naar fnwi@studentenraad.nl. Zorg dat je in de mail jouw telefoonnummer vermeldt. Op basis van de reacties worden de kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatieronde.

Voor meer vragen kan je mailen naar fnwi@studentenraad.nl of langs komen in de raadskamer, Science Park 904 A1.26 en http://www.studentenraad.nl/vacature-studentassessor-fnwi/