loader-logo

Congo’s bestuursupdate 21/01/2016

Lieve Congolezen,

Hierbij de eerste bestuursupdate van 2016!

Inwerkweekenden

De aankomende bestuursleden zijn al bijna helemaal ingewerkt. Afgelopen twee weekenden zijn ze hard bezig geweest om alle ins-en-outs van Congo te leren. Natuurlijk hebben ze ook goed gebond.

Voorzittersdineetje

Afgelopen maandag was het voorzittersdineetje. Alle commissievoorzitters zijn gezellig uit eten geweest als bedankje voor hun inzet het afgelopen jaar. Ze zijn allemaal van onschatbare waarde voor Congo. Bedankt voor al het commissiewerk en natuurlijk de gezelligheid!

LOBS Masterdag

Afgelopen vrijdag vond de landelijke masterdag van het Landelijk Overleg BiologieStudenten in Utrecht plaats. De markt stond vol met allerlei bio-gerelateerde masters en interessante lezingen. De dag was druk bezocht door zowel biologen, biomedici als psychobiologen. Het LOBS hoopt ook volgend jaar weer een succesvolle masterdag aan te bieden voor jullie.

wALV

Twee februari gaat het dan toch echt gebeuren. Het 96ste zal het stokje overdragen aan het 97ste. Voor dat dat gebeurt zal het 96ste bestuur het jaarverslag presenteren, waarin ze uitleggen wat ze in het bestuursjaar allemaal bereikt hebben. Daarna zal het 97ste het beleidsplan toelichten. Het is dus van groot belang dat je er bij bent! Als je niet langs kan komen, zorg dan dat je een machtiging invult in de Congokamer!

 

Liefs,

Namens het 96ste en 97ste bestuur,

Mainah en Roan (Commissaris Onderwijs)