In het hartje van Amsterdam adviseert de KC-Group sinds 2002 innoverend Nederland over allerlei subsidiemogelijkheden. Wij richten ons op subsidies voor ‘research and development’. De adviseurs op dit kantoor werken schouder-aan-schouder met de innovatiefste bedrijven van Nederland om de projecten van de toekomst mogelijk te maken. Of het nu gaat om stamcelonderzoek of de zelfrijdende auto, KC-Group staat middenin deze ontwikkelingen. En met succes. Sinds de oprichting is ons team gegroeid van één naar zes vaste medewerkers.

Ons werkveld is zeer breed. Wij houden ons bezig met onder andere energievraagstukken, innovaties binnen de maakindustrie & de ICT sector en met name biomedische ontwikkelingen. Voorbeelden van projecten zijn de ontwikkeling van een diagnostische test voor het screenen van pathogenen bij kwetsbare patiënten en de toepassing van artificial intelligence en machine learning technologie voor het realiseren van een persoonlijke digitale voedingscoach voor diabetes patiënten. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te ondersteunen bij subsidieaanvragen voor dit type trajecten.

Wat bieden wij jou?

Deze functie vereist van jou:

Ben jij:

Stuur dan je cv en motivatie naar: info@kcgroup.nl. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Gillina Bezemer op het nummer 06-24728801.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *