De werkgroep Zeezoogdieren van de Zoogdiervereniging organiseert in 2018 de Zeezoogdierdagen in samenwerking met Zeehondencentrum Pieterburen en de Rijksuniversiteit Groningen in het hoge noorden. Vandaar dat het Arctisch gebied, zeehonden en het genetisch onderzoek de thema’s van de lezingen zullen zijn. Daarnaast zijn er nog vele andere activiteiten zoals een een bezoek aan Zeehondencentrum Pieterburen, een zeezoogdiermarkt en een fototentoonstelling en een postersessie.

Voor mensen die willen overnachten op de boot is er voldoende plek om hun matje en slaapzak uit te rollen. Zij kunnen van vrijdagmiddag tot en met zondag op de boot verblijven. Het verblijf en de maaltijden aan boord zijn gratis.

 

Voor meer informatie, zie de volgende paginaen klik hier om je gratis aan te melden.

The Marine Mammal Work Group (WZZ), one of the founding fathers of the ECS in 1987, is repeating its 2017 success by initiating a Marine Mammal Day 2018. These 2 (two!) days will be held 9-11 February, at Haren (Groningen), the Netherlands.

Mark: free Sunday access to Pieterburen only with your Saturday ticket. The seal dissection is not for the faint-hearted

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *