IntroCie

De IntroCommissie zorgt jaarlijks voor de organisatie van het leukste weekend van het jaar; het EersteJaarsWeekend. Het EJW is de ideale kans om op een leuke manier je mede-eerstejaars beter te leren kennen. De vele gezellige en spannende activiteiten zorgen ieder jaar voor de nodige memorabele momenten die natuurlijk haarfijn worden vastgelegd.

Elk jaar wordt de IntroCommissie opnieuw opgericht en iedereen is natuurlijk welkom om het eerstejaarsweekend ontzettend leuk te maken voor de nieuwe eerstejaars. Daarom houdt de IntroCommissie in februari zijn open vergadering om weer een hele nieuwe groep aan te nemen om het eerstejaarsweekend te organiseren. Voel je vooral niet tegengehouden om naar deze vergadering te komen en daardoor misschien een van uitverkorene te worden om het eerstejaarsweekend te mogen organiseren en zo een hele nieuwe groep eerstejaars kennis te mogen laten met de gezelligheid van Congo.

Heb je vragen? Stap de Congokamer binnen of kom gezellig op dinsdag borrelen in onze stamkroeg, de Amstel 54, de voorzitter is hier namelijk op beide plaatsen wel iets te vaak te vinden. Je kunt ook altijd mailen naar intro@congo.eu.

Liefs van de IntroCommissie 2015, bestaande uit:

Zorah Ypma Voorzitter
Rick Wenning Vice-Voorzitter
Zoë Tan Secretaris
Alex Moret Penningmeester
Milan Scholten Sponsoring
Anne Kappert
Kiran van Hall
Jochem Rijk
Jesse Groot
Pelle Wilbers
Sil Gaertner
Nikki Smit
Nicole Terpstra
Joyce Blommaart