FeestCie

Ofwel de bekendste maar ook de beruchtste commissie. De taak van de ‘FeestCie’ is natuurlijk het organiseren van feesten, en wat houden we toch veel van een feestje!

Bij de FeestCie zitten betekent altijd veel lol. Natuurlijk heb je ook verantwoordelijkheden. Er zijn bepaalde functies binnen de FeestCommissie. Namelijk de voorzitter, de penningmeester, hoofd PR, hoofd Party Liason en natuurlijk de biermeester. De andere commissie leden hebben voornamelijk algemene taken. Voor elk feest moet er weer een zaal gevonden worden, DJ’s moeten geregeld worden en promotie moet verzorgd worden. Vooral afwisseling in locatie en DJ’s is iets wat de feestjes zo leuk maken! Maar vooral de lol naast de serieuze taken om is heel erg belangrijk. We gaan met z’n allen uit en het is altijd gezellig tijdens en vooral na de vergaderingen. Natuurlijk moeten er serieuze dingen gedaan worden tijdens feesten, maar dat betekent niet dat je niet mag drinken, niet mag dansen of sjansen…

Vaak geven we thema feesten zoals het hoeren en pooiers feest of een gala. Het is een geweldig gevoel als een feest weer geslaagd en uitverkocht is, de mensen enorm dronken terug fietsen, de foto’s weer leuke herinneringen ophalen en mensen nog dagen over het feest praten. En dat heb jij allemaal mogelijk gemaakt! Zoek je een groep leuke mensen om leuke dingen mee te doen? Dan moet je vooral bij de FeestCie komen! Mail naar feestcie@congo.eu, stap even de Congo-kamer binnen of spreek een van de FeestCommissieleden aan!

De Feestcie bestaat in 2016/2017 uit:

Sander de Wijs Voorzitter
Charlotte Smith Penningmeester
Giulia Devilee PR
Stans Paulussen Acquisitie
Kim Heikamp Versiering
Tom Coopmans Biermeester
Yarit Wiggerts Party-liasion
Luuk Lamens
Rein Postma
Erik Hartog
Cass Maes
Stijn Smits van Waesberghe⁠⁠⁠⁠
Dominika Karaszweska
Tim Koomen
 IMG_1514

1 comment on “FeestCie”

  1. Pingback: Open vergaderingen 2014 | Studievereniging Congo

Comments are closed.