Lid van de maand januari: Nicole Terpstra

Al een aantal jaartjes huppelt dit zonnestraaltje bij ons rond, en nu is ze eindelijke lid van de maand! (Wajoooooow!)

Als enthousiaste sjaars werd ze lid van de EerstejaarsCie. Blijkbaar is dit haar goed bevallen want ze is nu begeleider met haar eigen kiddo’s, waarmee ze een fantastische KerstMiBeau neerzette en Congo van Glühwein, kersthitjes en veel gezelligheid voorzag!

Na haar ervaring in de EerstejaarsCie heeft Nicole een breed scala aan commissies aangedaan. In 2016 was ze lid van de IntroCie en met deze geweldige commissie zette ze een knallend EJW neer, zonder ook maar een moment haar cool te verliezen.

Op dit moment verblijdt ze ook de ExcurCie, BrouwCie en de CongresCie met haar stralende aanwezigheid en blije hoofdje.
Bij de ExcurCie geniet ze van de foute dode-babygrappen en zet natuurlijk activiteiten zoals het haaiensnijpracticum neer.
Bij de BrouwCie heeft ze eens in de zoveel tijd een gezellig dagje (of nachtje) bier brouwen. Zo kunnen we allemaal genieten van Congo´s eigen speciaal biertjes!
Ook zit ze bij een wat serieuzere commissie, de CongresCie. Samen met een aantal andere kanjers werkte ze de afgelopen maanden toe naar het congres: Breaking Balance. Volgende week is het eindelijk zover en kan de CongresCie laten zien waar ze zo hard aan hebben gewerkt!

Naast dat  ze zich keihard inzet voor verschillende commissies, genieten we simpelweg van Nicole wanneer ze in de Congokamer aanwezig is. Lekker nuchter, afgewisseld met enthousiaste bursts voor de vele zaken en mensen waar ze haar (immer platonische) passie voor voelt. Deze passie is altijd wederzijds, wie voelt er nou geen onvoorwaardelijke liefde voor Nicole, Kooltje, Terpie, Terp?

Liefs,

Het 98ste

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *