Lid van de maand december: Milan Scholten

Eigenlijk hoef ik geen inleiding te geven, want wie kent ‘m niet? Milan is altijd te vinden in de Congokamer en heeft zelfs zijn eigen bordje verdiend. Dit bordje staat natuurlijk permanent op “thuis”geparkeerd. Als meubilair siert hij de Congokamer al jaren en is daarom ook bij de KamerCo gegaan zodra deze in het leven geroepen werd. Hoe hij naast zijn nachtdiensten ook nog de energie heeft om de kamer te bemannen en de leden te vermaken is ons een raadsel, maar wie zijn wij om te klagen! Altijd in voor een biertje of, nog beter, een chocomelk!
Hoewel de Albert Heijn/Vomar nu elke week bijna een extra keer moet komen om de gigantische hoeveelheid chocomelk aan te slepen, zijn we toch wel een beetje blij met Milan in de kamer.

Ook buiten de Congokamer is draagt Milan een steentje bij. Als eerstejaars werd hij meteen actief bij de MuziCie. Want Milan kan niet alleen heel hard schreeuwen, hij kan ook heel hard drummen, gitaar spelen en meer! Na een jaartje werd hij ook voorzitter van dit stelletje ongeregeld en verzorgde een bandjesavond en huiskamerconcert, om Congo toch nog van een beetje muzikaliteit te laten genieten.

Milan kan niet alleen veel geluid maken, hij kan ook bier maken! We weten allemaal dat Milan niet vies is van een biertje. Deze liefde voor bier kwam tot uiting in de BrouwCie. Met hen brouwde hij een speciaal bier ter ere van Steph Menken.

Twee jaar geleden besloot Milan dat hij eerstejaarsweekend zó leuk vond dat hij het wilde organiseren. Samen met een van de meest geweldige commissies aller tijden (IntroCie 2016) zette hij een spetterend weekend neer. Ondanks de semi-chaotische, erg luide, wel heel erg gezellige vergaderingen verliep het weekend smooth. Eerstejaars uit bed en bij elkaar krijgen gaat ook een stuk makkelijker met Milan’s welluidend stemgeluid.

Lieve Milan,

Ik heb geprobeerd om in dit lid-van-de-maandstukje eer aan te doen aan jouw persoon. Dat bleek pittig moeilijk, hopelijk maakt het je dag vol programmeerproblemen een beetje beter.

Veel knuffels en kusjes,

Het 98ste

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *