Lid van de maand november: Marit Koenen

Lieve lieve Marit,

8 november is de Carrièredag en één van de mensen die hier keihard voor gewerkt hebben is Marit. Met haar als voorzitter heeft deze commissie dit jaar keihard geknald en in korte tijd veel meer bereikt dan ze zelf hadden durven dromen. Over een weekje kunnen we het resultaat hiervan zien op bijvoorbeeld de carrièremarkt, waar verschillende bedrijven, onderzoeksinstituten maar ook masters aanwezig zullen. Ook heeft de commissie een paar topsprekers geregeld: Victor Lamme waar je al je vragen aan mag stellen en Jurriaan van Rijswijk komt vertellen over zijn bedrijf Games for Health Projects.

Naast de CarrièreCie heeft Marit ook in de WeekendCie gezeten! Deze (nu knallende) commissie heeft minder voortvarende tijden gekend… Onder andere Marit zorgde er voor dat de commissie uit de goot getrokken werd. Met een hoop enthousiasme, nieuwe leden en hard werk verzorgde de WeekendCie weer weekenden voor Congo! Waar moeten we anders in beglitterde onesies sardientje spelen?

Vorig jaar heeft ze ook in de CongresCie gezeten als penningmeester & acquisitie! Toen hebben we kunnen genieten van een aantal sprekers die een praatje gaven in het thema Senses!
Acquisitie is natuurlijk ook wel Marit’s pakkie an, na de functie Commissaris PR & Acquisitie (en vervolgens Commissaris Extern) te bekleden in het 97ste bestuur. Gelukkig had ze naast haar taken als bestuurslid nog genoeg tijd om in de kamer te chillen en ons te vermaken met leuke verhalen over surfboarden of een sporadische imitatie van Rundfunk.

Bedankt voor je geweldig inzet voor Congo!

Liefs,
Het 98ste

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *