Lid van de maand oktober: Rick Wenning

Jullie hebben ‘m vast zien rondlopen op het eerstejaarsweekend! Als voorzitter van de KookCie zorgde hij er met zijn hete pepers voor dat alle hongerige eerstejaars waren voorzien van een bordje lekkers. Met precies de juiste pittigheid wist hij dit jaar ook de begeleiders en crew aangenaam te verassen.

Niet alleen was Rick koning van de keuken, ook als bikkel aan de bar deed hij dit EJW dienst. Alsof voor meer dan 200 man koken niet vermoeiend genoeg is, was Rick ’s avonds niet uit het veld te slaan. Het ene na het andere biertje werd geconsumeerd en in de late uurtjes, wanneer het barpersoneel al onder de lakens lag, nam Rick de bardienst gewoon van hen over.

Maar ook voor EJW hebben we al kunnen genieten van Rick. Op de Facultaire Introductie verzorgde hij de barbecue en dat zonder een vinger te verliezen! Bij de tasjesuitgifte was hij ook onmisbaar als BoekenCie-lid.

Ook buiten zijn commissies om kan je altijd bij Rick terecht voor een helpende hand, een biertje of een lach. We zijn altijd blij om je de Congokamer in te zien wandelen!

Lieve Rickert, we vinden dat je heel lekker gaat als voorzitter en we zijn ontzettend blij met alle dingen die je voor Congo doet!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *