Lid van de maand September: Jill den Boer

Deze lekker nuchtere meid is inmiddels sjaars af en is een van de weinige verstandige Congolezen die we hebben.

Op het eerste gezicht misschien onbevangen, iedereen achter de schermen heeft gemerkt wat deze powerchick voor elkaar kan krijgen – en we bedoelen niet alleen in menig Congolees’ nek. Terwijl de meesten van ons nog op het strand lagen, of met een boel eerstejaars de stad onveilig aan het maken waren, heeft ze samen met de BoekenCie een paar honderd tasjes ingepakt om onze verse eerstejaars op weg te helpen. Tijdens FI was ze ‘s ochtends met haar (hoewel nog halfzieke) frisse koppie te vinden om alle tafels en boodschappenwagentjes van hot naar her te verplaatsen en zat ze klaar om de tasjesuitgifte in goede banen te leiden.

Verder weet Jill heel goed wat ze wilt en wat ze niet wilt. Ze zal dan ook geen blad voor de mond nemen als je ernaar vraagt. Wanneer een “Waarom kom je dan niet?” beantwoord wordt met “Geen zin.” moet je deze eerlijkheid wel waarderen. Als ze er dan wel is, weet je ook dat ze het echt leuk vindt om er te zijn!

Het bestuur had veel aan het hoofd, maar je wist onze zorgen te verlichten. Altijd goudeerlijk en lekker nuchter, je blijft een unieke aanwinst. Eerstejaars(Cie) af, maar hopelijk nog lang niet klaar met Congo!

Namens het gehele bestuur: bedankt voor je geweldige inzet en daadkracht. Je bent een geweldige steun geweest! Niet lid van de maand – maar lid van de hele zomer!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *