Lid van de maand: Sanne Heijink

Lid van de maand april: Sanne Heijink

Deze leuke sjaars is aan het begin van dit studiejaar van start gegaan in de BarCo waar ze een grote hulp is bij de vele taakjes die komen kijken bij het organiseren van een epische themaborrel. Zo heeft ze het hele taprooster voor de BarCo in elkaar geflanst en zal ze morgen, op de Studio 100 borrel, haar tapskills gebruiken om ons allemaal van heerlijk bier te voorzien.

Voor deze ambitieuze meid is één commissie echter niet genoeg! Sinds kort is Sanne namelijk ook lid van de FICie. Hier heeft ze niet het minste taakje op zich genomen… Ze gaat haar praatjes aanwenden om de sponsoring van de Facultaire Introductie rond te krijgen als hoofd Extern!

En ook twee commissies zijn niet voldoende om de ijverigheid van Sanne te stillen. Ze gaat zich ook inzetten voor de LustrumCie! Hier kan ze al haar prachtige ideëen werkelijkheid maken.

Lieve Sanne, we hopen dat je nog lang bij Congo blijft en dat we van je mogen genieten bij alle borrels en andere activiteiten. We hebben er het volste vertrouwen in dat je het goed zal doen bij al je commissies!

12963577_10205092847355841_2087164898478253762_n