Lid van de maand februari: Thomas Adrian

10702063_610666939042451_2069083305478552602_n

Je hebt oude lullen en je hebt prominènte oude lullen. Thomas, oftwel Barry; hoe hij door de meesten genoemd wordt, maakt zeker deel uit van de tweede groep. Alweer 4e jaars Congolees, maar nog steeds alive and kicking. Met een steeds hoger wordende leeftijd komt er natuurlijk een wat serieuzere kant naar boven. Barry is dan wel niet zo heel vaak meer op borrels (als ie er is is het mega gezellig; zoals afgelopen vrijdag) maar we vinden hem vaak wel in de Congokamer een goede discussie voeren met een pilsje in de hand.

We hadden kunnen weten dat hij vroeg of laat een wat technischere richting op zou gaan. Hij is namelijk sinds zijn eerste jaar lid van de ICTCie, waarvan wel twee jaar als voorzitter. Hij heeft ons meermaals flink uit de brand geholpen met de website; doordeweeks, in het weekend of in de vakantie. Dat is nog niet alles, ook de muziekcomputer is door hem na flink wat maanden eindelijk gerepareerd! Dankjewel voor al je hulp lul, blijf nog maar even hangen en ga niet opeens een andere studie doen hè.