Lid van de maand januari: Anne Kappert

Deze schat van een meid is inmiddels al tweedejaars Congolees. Time flies when you’re having fun zoals er vaak gezegd wordt. Zoals vele andere congolezen is ze begonnen in de EerstejaarsCie en daarna uitgewaaierd naar de vele hoeken die Congo rijk is. Al ruim een jaar schrijft ze leuke columns voor de Gymno, afgelopen september heeft ze samen met haar commissie een epic eerstejaarsweekend opgezet en de Studiereis wordt as we speak¬†tot in de puntjes voorbereid.

Naast haar commissiewerk is ze niet vies van een borrel of een feestje. We zullen nooit vergeten hoe je tijdens het Bètafeest steil achterover sloeg door de gezelligheid (die Roan op dat moment vooral verzorgde jajajaja). Ook komt ze regelmatig buurten in de Congokamer; brak of niet brak, borrelend of niet borrelend, het is altijd gezellig. Lieve Anne, we kunnen niet wachten op de Studiereis en we hopen je nog heel vaak te mogen zien bij Congo; pas alleen wel op, vermijd randen van trappen of podia en probeer je tanden heel te houden.