Lid van de maand december: Eveliene Ongenae

Lieve, lieve, lieve Eveliene/Eef/Teef/Scheef,

Je loopt hier nu al vier jaar rond en bent bijna altijd te vinden op de borrels, activiteiten en in de Congokamer. Officieel gezien ben je nu bèta-gamma en KI-nerd maar we weten allemaal dat je van binnen stiekem altijd Congolees blijft <3. Hete peper van het eerste uur en nu zelfs voorzitter van de KookCie! ICTCie-lid sinds dit jaar ook, want hey je weet nu écht veel van computers, en laten we de KamerCommissie niet vergeten, officieel lid sinds gisterenavond!

Als iemand advies of hulp nodig heeft bij iets opruimen of iets schoonmaken ben jij de eerste die opstaat; we waarderen dat echt heel erg, just so you know. Ook je humor heeft menig brakke ochtend iets beter gemaakt, al helpt het volume af en toe niet bij de kater (we overleven het altijd wel hoor).

Lieve Eef, dat je nog maar lang blijft hangen hier!