loader-logo

4 okt – ToCo: Open Vergadering

We zijn er klaar mee hè? De afgelopen 1,5 jaar waren een lange vlakte, zonder ruimte voor creatieve uitspattingen en emotionele explosies. Het moet er echt een keertje uit. Gelukkig, heeft Congo de perfécte commissie daarvoor, namelijk de Toneelcommissie!Als de hechte, vrolijke, en creatiefste commissie van Congo organiseren wij elk jaar het Lentestuk, dat we zelf schrijven, produceren en vormgeven. Een heel jaar werken we naar dit optreden toe. Je kan natuurlijk meespelen, maar ook achter de schermen is meer dan genoeg te doen mocht je plankenkoorts hebben!
Daarnaast organiseren we een Halloweenborrel met spooktocht (de VrijMiBOE) en een Karaokekroegentocht. Daarnaast zijn er tal van commissieuitjes en -weekenden, en zijn we een graag geziene gast op Congo’s borrels om ToCoshotjes achterover te kiepen.

Ben jij gezellig, vrolijk en altijd in voor wat nieuws? Kom bij ons langs op de open vergadering op 4 oktober! Meld je aan via https://tinyurl.com/toneelcommissie


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *