loader-logo

20 sep – BoekenCie: Open Vergadering

Wil jij bij een van de leukste commissies binnen Congo?

En wil je ook graag een iets serieuzer aspect? Dan zijn wij op zoek naar jou!De BoekenCie is dé commissie die je elk jaar ziet shinen in het roze bij de tasjes uitgifte tijdens de FI, die ervoor zorgt dat jij met een simpele klik je boeken kan bestellen en die ook nog eens een activiteit organiseert! Verder kan je ons kennen van de boek van de maand waarop wij op de Congo insta een boek aanbevelen, of van de pubquizes en gamenights die we de afgelopen jaren hebben georganiseerd.Wij komen ongeveer elke maand tot anderhalve maand samen om te vergaderen om dit allemaal te regelen. We hebben bijna altijd een thema, tijdens de open vergadering is dit “drink een drankje met de eerste letter van je eigen naam”.

Wil jij weten of de BoekenCie wat voor jou is, meld je dan aan via congoboekencie@gmail.com! 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *