loader-logo

1 – 3 okt – IntroCie: Eerstejaarsweekend

Lieve eerstejaars van CONGO!
Wil jij de studievereniging beter leren kennen? Wil jij alle commissies nog een keer ontmoeten? Wil jij lekker feesten en bovenal wil jij je andere studiegenoten leren kennen? Dan hebben wij echt iets voor jou! Het eerstejaarsweekend van CONGO zit bomvol leuke activiteiten, speciaal voor JOU! Het weekend zal plaatsvinden in het weekend na jullie eerste examen (1 t/m 3 oktober) en heeft als beestachtig leuke thema: CONGO op expeditie. Dus sprint sneller als een luipaard naar je laptop want op 8 september 16:00 zal de kaartverkoop openen op de website van CONGO!Wat: EJW
Wanneer: 1, 2 en 3 oktober
Waar: Brakkeveen
Hoe: 8 september om 16:00 kaartje via https://www.congo.eu/product/eerstejaarsweekend/


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *