loader-logo

16 juni – ToCo: Lentestuk

Met veel enthousiasme nodigt de Toneelcommissie jullie uit voor de première livestream van het opgenomen Lentestuk: Congowood High, op woensdag 16 juni!

Summer (bekend van haar YouTubekanaal De Groene Vriendin) is helemaal klaar om volledig ecologisch verantwoord aan haar eerste schooldag te beginnen op haar nieuwe school: Congowood High. Een school die wordt geregeerd door drie bitches, geteisterd door een zwaar lerarentekort en geleid door een niet volledig capabele directeur. Als dat al niet genoeg ingrediënten zijn voor een chaotisch eindexamenjaar, staat ook nog eens Prom voor de deur! Het belooft een hectische avond te worden. Gelukkig kan Congowood High erop vertrouwen dat alle roddels van het examenjaar uitgebreid worden besproken in de nieuwsuitzendingen van Derek en Dorien.
Eco-wijn, een nerd harem, twaalf volgers, baguettes, verkleedkleren en nog veel meer! Niks is te gek op Congowood High. Gaat het Summer lukken om haar nieuwe school milieubewuster te maken? Wie gaan er gekroond worden tot Prom-koning en -koningin? En zal directeur De Mol eindelijk het mysterie van het lerarentekort op kunnen lossen?Stream mee in coronastijl met het examenjaar op Congowood High, lekker thuis op de bank.

Details:
Wat: Lentestuk – Congowood High
Waar: online
Wanneer: woensdag 16 juni
Schade: zero ekkies

Zien we je daar?

Veel liefs,
De Toneelcommissie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *