loader-logo

15 juni – MuziCie: Concert at the park

Lieve Congolezen,
Missen jullie ook alle leuke festivals en hebben jullie ook zo’n zin om jullie mede-Congolezen weer te zien? Kom dan naar onze Concert at PARK! Gezellig met elkaar naar optredens luisteren onder het genot van een drankje in het Flevopark. Houd Facebook en Insta in de gaten voor onze toffe line-up!Er is een maximum van 30 personen worden aangehouden, dus meld je snel aan via onze Google Forms
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScD6UXLHwh…/viewform…
Je kan met 1 à 2 mensen per kleedje (meld je dan ook aan in de form met twee namen in plaats van één). Net te laat? Niet getreurd! Mail naar muzicie@congo.eu en we plaatsen je op de reservelijst. Meld je dus ook af als je onverhoopt niet meer kan!Ook jullie mogen je muzikale talenten laten zien, dus neem je banjo of kazoo mee en kom lekker jammen. Wil je echt als act meedoen? App naar 06-83546233 of zet het in de Google Forms. Snacks
worden voor jullie geregeld, dus neem een drankje, een kleedje en je favo instrument mee en hopelijk zien we jullie de 15e!In het geval van (purple) rain kan het evenement worden afgelast, dus houd ook hiervoor Facebook in de gaten. Tot over twee weken!

Waar: Flevopark
Wanneer: 15 juni 17:15
Benodigdheden: Kleedje, drankje, eventueel je eigen muziekinstrument
Kosten: gratis!!

Previous Article


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *