loader-logo

12 mei – ActieCie: Sportieve Vossenjacht

Lieve Congolezen,

Nu de winter voorbij is en de sneeuw zich (hopelijk) niet meer ineens laat zien, willen we allemaal weer naar buiten om lekker te genieten van het zonnetje. Bij de ActieCie hebben we er ook zin in en op 12 mei zal daarom onze activiteit buiten plaatsvinden. Jullie zullen in duo’s door het park gaan en zoeken naar ActieCieleden. Elk lid heeft een sport of spel, dat dan wordt gespeeld door jullie. Hierna kan een stempel worden opgehaald. Als alle stempels zijn verzameld is de vossenjacht afgelopen en hebben jullie alle spellen gedaan. Het is dus een vossenjacht, met een sportieve swing. Nadere informatie over onder andere locatie en tijd zal nog volgen.Een gezellig en sportief dagje buiten met een bekende of een toekomstige vriend. Schrijf je in als duo of in je eentje en geniet met ons mee op 12 mei!

Wat: Sportieve Vossenjacht
Wanneer: 12 mei 2021 – tijd: N.T.B
Waar: N.T.B
Mail naar actiecie@congo.eu voor inschrijving
Prijs: gratis


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *