LustrumCie

Congo is opgericht op 3 april 1919. Elke 5 jaar wordt dit extra groots gevierd met een door de Lustrumcommissie georganiseerd lustrum. In andere jaren wordt er een Dies georganiseerd door het bestuur. De Lustrumcommissie wordt elke 5 jaar opnieuw opgericht. Tijdens het lustrum worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals feesten, lezingen, borrels en workshops. Deze activiteiten vinden vrijwel allemaal plaats in één geweldige lustrumweek. Voor iedere Congolees is er wel iets leuks te beleven tijdens het lustrum.

 

Binnenkort wordt de 20e Lustrumcommissie opgezet.. Voor het 100 jarig bestaan van Congo! Zou je het leuk vinden op wat voor manier een bijdrage aan deze festiviteit te leveren? Mail dan naar lustrum@congo.eu!

 

 

Leden van de 19e lustrumcie (2014):
Sahira van de Wouw Voorzitter
Coco Beudeker Vicevoorzitter
Wolke Jan Lijftogt Penningmeester
Sara Neven PR
Tom Bijl Acquisitie
Inge Kliest Acquisitie
Nicholas Schuetz Acquisitie
Nynke van Gorkum Hoofd Alumni
Rosemarijn Bakker Merchandise
Zorah Ypma Merchandise
Parcival Maissan
Zoë Dalmijn
Casper de Wit
Stephan Grzelkowski
Mireille Kneepkens

Voorgaande edities
Lustrum 2009
In 2009 is het 18e lustrum georganiseerd. Een week vol feesten, borrels, gezelligheid en voor sommige mensen een week vol katers en brakheid. Het was zeker een geslaagde editie. Iedereen was vol enthousiasme en de Lustrumcommissie kan terugkijken op een goede week!