KookCie

De KookCie is een groep van briljante mensen die heerlijk voedsel verspreiden op plekken in Science Park, Amsterdam en overal in Nederland waar toevallig hongerige Congolezen rondlopen. Niets schept een betere band dan burgertjes flippen in de zon of vier gastronomisch geweldige gangen opdienen op een diner en tussen deze events door met een groep vrienden vergaderen. De vergaderingen van de KookCie zijn ongeveer 1 keer in de maand, voornamelijk als er weer moet worden gekookt.

Van culinaire perfectionist tot gezellige plofkipconsument: iedereen is welkom om de KookCie te verrijken. Ervaring als chefkok is een pré, maar gezellig zijn is ook al genoeg.

Voor al je vragen, tips, opmerkingen, lekkere recepten en ideeën voor nieuwe activiteiten is de KookCie bereikbaar op koken@congo.eu.

Een greep uit de KookCie activiteiten:

Thema Diner
Het jaarlijkse thema diner is dé activiteit waar elk KookCie het hele jaar met smart op wacht. Dit is de kans om eindelijk te zien wat de KookCie allemaal in huis heeft! Ergens in een sfeervolle locatie in Amsterdam kunnen zo’n 30 tot 50 Congolezen genieten van een chique gastronomische vier gangen menu, uiteraard voor een schappelijke prijs. De KookCie laat al zijn creativiteit los op dit diner, dus verwacht spectaculaire gerechten met verrassende ingrediënten. Naast heerlijk eten, zal de drank ook rijkelijk vloeien. In 2012 was er zelfs een heuse KookCie likeur!

EindBBQ
De laatste schooldag mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Om al je studiegenoten nog (minimaal) één keer te zien voordat de vakantie begint, verzorgt de KookCie een verrukkelijke BBQ om samen het jaar af te sluiten. Voor een een paar euro kun je genieten van heerlijke hamburgers, wonderbaarlijk lekkere worsten en sappige salades.

Daarnaast is de KookCie ook altijd aanwezig om gratis maaltijden te verstrekken voor de ALV en te koken tijdens het EersteJaarsWeekend. Ook kun je regelmatig een lekker KookCie recept lezen in de Gymno.
De KookCie bestaat nu uit:
Eveliene Ongenae Voorzitter
Joris Visser Penningmeester
Wouter Gowdy
Boris Prast
Joris Visser
Mick Roche
Rafke Bertholet
Noam Rubin
Elianne van der Valk

Kookcieisheetenlekker

1 comment on “KookCie”

  1. Pingback: Open vergaderingen 2014 | Studievereniging Congo

Comments are closed.