Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open Vergadering: Carrieredag Commissie

3 februari @ 17:00 - 21:00

Ben jij capabel, of wil je dat graag worden? ;P Vind je het leuk om samen in een hechte en ook zeer gezellige groep een groot evenement neer te zetten, en daarmee in contact te komen met mogelijke future werkgevers? Wil je al goede connecties leggen voor de toekomst? Kom dan op maandag 3 februari naar de open vergadering van de CarrièreCie.

Elk jaar organiseren wij een carrièredag in november waarbij het doel is om studenten te informeren over de opties die ze hebben na hun studie. De meeste studenten weten dat ze het onderzoek in kunnen maar er is nog zo veel meer leuks wat je kan doen. Op de dag zelf zullen sprekers, workshops en een bedrijvenmarkt zijn om deze informatie te verschaffen. Wij zetten dit als commissie helemaal zelf op, we bellen met bedrijven, bekende sprekers, zorgen voor de promotie van het evenement, verzorgen het eten en drinken van de dag zelf, kortom we organiseren een groot evenement. Elke maand vergaderen we gezellig bij iemand thuis en koken we voor elkaar, waardoor onze vergaderingen niet alleen heel effectief maar ook erg leuk en niet te vergeten lekker zijn. Een paar keer per jaar gaan we op commissie uitje, denk aan een pubquiz, of jeu de boule. We hebben dus een mooie combinatie tussen een professionele houding en een grote boel gezelligheid.

Dus zie jij jezelf als een capabel persoon die het leuk vindt om een sterk evenement op poten te zetten en dit te doen met een gezellige groep mensen. Dan zijn wij op zoek naar jou. Meld je aan via onze mail carriere@congo.eu dan sturen wij je de tijd en locatie van de vergadering, en misschien zit jij volgend jaar wel in deze gezellig commissie.

Wanneer: 3 februari
Tijd: rond 18:00 uur
Locatie: Krijg je via de mail

Gegevens

Datum:
3 februari
Tijd:
17:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/527101638151146/

Organisator

CarriereCie
E-mail:
career.congo@gmail.com
Website:
http://carriere.congo.eu/