Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Huiskamerconcert

15 november @ 17:00 - 22:00

Wie wilt er nou eigenlijk niet naar een concert? Vrienden, bier, muziek… Wat wil je nog meer? Het enige wat nooit meezit is het vervoer ernaartoe. Kan er nou niet gewoon een concert gegeven worden in je eigen huiskamer? Ja! Dat kan! De MuziCie presenteert namelijk: het huiskamerconcert. En geen zorgen, jouw huiskamer zal niet worden opgeofferd. Het huiskamerconcert wordt namelijk gegeven in de altijd gezellige Congokamer. Door de avond heen zullen verschillende Congolezen een nummertje laten horen op hun piano, gitaar, viool, ukelele, keel, tamboerijn of triangel. Dit zijn natuurlijk slechts enkele voorbeelden.

Wil jij ook jouw talent laten schitteren en roem vergaren? Of wil je gewoon een leuk nummertje spelen? Meld je dan vooral aan via Google forms met de QR code die op de muur van de Congokamer hangt, of via de onderstaande link. Je kan je als groep, duo of solo aanmelden. We maken er graag een muzikale avond van!

De sfeer zal tijdens het huiskamerconcert niet alleen gevormd worden door de muziek en de knusse omgeving waarin deze gespeeld wordt. Ook is er heerlijke glühwein en choco rum gratis aanwezig. Need I say more? Yes, I do. Want in het kader van duurzaamheid zal de MuziCie voor herbruikbare bekers zorgen.

Dus pak je trompet, en kom 15 november naar de Congokamer voor het huiskamerconcert!

Wat? Het oergezellige Huiskamerconcert
Waar? De Congokamer natuurlijk
Wanneer? 15 november! Rol vanaf 17:00 binnen.
Schade? Geen!
Moet ik ook spelen? Nee, hoeft helemaal niet.
Mag ik ook spelen? Ja, natuurlijk! Wel even aanmelden via Google forms of met de QR code in de Congokamer:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevxCPlC8YFsuzlveV-R3nr__KnurzzVe8lZAWXVvdjkNy0YQ/viewform?usp=sf_link

Gegevens

Datum:
15 november
Tijd:
17:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/441837516458707/

Locatie

Congokamer

Organisator

MuziCie
E-mail:
muzicie@congo.eu