Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ExcurCie: Open vergadering

7 november @ 17:30 - 21:00

De ExcurCie is de ideale commissie voor buitenliefhebbers binnen Congo. Heb je een passie voor biologie, of ben je gewoon nieuwsgierig naar alles wat er om je heen groeit, kruipt, vliegt, zwemt en glibbert? Dan is de ExcurCie de plek voor jou!

 

We organiseren diverse excursies (schokkend, I know) naar natuurgebieden om, onder begeleiding van experts, allerlei soorten dieren te bezichtigen in hun leefomgeving. Daarnaast nemen we regelmatig een kijkje naar het leven in Anna’s tuin en ruigte, de wildernis in Congos eigen achtertuin op Science Park. Maar we staan vooral bekend om ons jaarlijkse snijpracticum, waarin de deelnemers een kans krijgen om verschillende dieren op een heel andere manier te bekijken. Buiten alle leerzame aspecten, heeft gezelligheid natuurlijk een hoge prioriteit binnen de commissie! En ook als je geen bioloog extraordinaire bent die alle soorten loopkevers in de Benelux kan opnoemen, ben je meer dan welkom!

 

Lijkt het je leuk om te helpen met het organiseren van dit soort activiteiten, of heb je ideeën voor excurcies? Stuur dan een mailtje naar excurcie@congo.eu en kom naar onze open vergadering op donderdag 7 november!

 

Details:

Datum: Donderdag 7 november

Tijd: 17:30

 

Uiteraard wordt het eten voor jullie verzorgd. En houd waar mogelijk wat ruimte over in je tas voor een kleinigheidje

Gegevens

Datum:
7 november
Tijd:
17:30 - 21:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/2327062147608190/

Organisator

ExcurCie
E-mail:
excurcie@congo.eu