Landelijke masterdag Bio-wetenschappen, LOBS – vrijdag 19 januari 2018

Bekijk en vergelijk (neuro)biologische en biomedische masters uit heel Nederland op de Landelijke masterdag Bio-wetenschappen 2018! Naast de informatiemarkt, worden er diverse arbeidsmarkt-georiënteerde lezingen en workshops verzorgd. En dit alles geheel gratis!

De masterdag vindt plaats op vrijdag 19 januari van 15.00 tot 18.00 in Utrecht en is georganiseerd door het Landelijk Overleg Biologiestudenten (LOBS) in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Biologie (NIBI) en de verschillende universiteiten.

Meld je nu gratis aan via: https://docs.google.com/forms/d/1zvypjiIcHowM7tEOGKPcinexLCybIC6nP44FRl7bY9I/

Waar: Leuvenlaan 21, 3584 CE Utrecht
Wanneer: vrijdag 19 januari 2018, 15:00 uur – 18:00 uur

Hou voor relevante updates de facebookpagina in de gaten.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *