BètaQuiz met Congo’s Jerry en Eveliene, Science Park 904 – 6 december 2017

Maandelijkse lezing tijdens je lunch op Science Park. Met deze maand onze eigen leden Jerry Schouten en Eveliene Ongenae die voor Congo’s eer strijden tegen de andere studieverenigingen in de BètaQuiz! Kom hen gezellig met ons naar de overwinning schreeuwen en/of win zelf ook mooie prijzen:

Op 6 december is het weer tijd voor de vijfde editie van de jaarlijkse BètaBreak BètaQuiz! Studenten van de verschillende studieverenigingen van het Science Park nemen het tegen elkaar op in een wetenschappelijke strijd. Naast oneindige glorie zijn er ook mooie prijzen te verdienen! De vragen worden gepresenteerd door vijf docenten en onderzoekers van de FNWI uit verschillende vakgebieden. Zij zullen de hersenen van de deelnemers laten broeien en kraken tot slechts één team als overwinnaar over is. Ook het publiek kan dit jaar weer meedoen. Vanaf 11:30 kunnen er in de hal stemkastjes worden opgehaald voor de competitieve geesten onder ons. Ook voor de beste deelnemer uit het publiek zijn dan ook mooie prijzen te verdienen!

Wanneer: woensdag 6 december 12.00 uur (11.30 stemkastjes halen)
Waar: centrale hal Science Park 904

Blijf ook op de hoogte van komende BètaBreak-thema’s via de facebookpagina.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *