Scriptiewedstrijd: National Congress Biology Students, LOBS, Burgers’ Zoo – 8 december 2017

Kom op vrijdag 8 december 2017 naar het National Congress Biology Students (NCBS) in Safaripark Burgers’ Zoo! Tijdens het congres zullen bachelor en master biologiestudenten van de verschillende Nederlandse universiteiten de strijd aangaan om ‘De Darwin’, de landelijke scriptieprijs voor biologie, te winnen. Vanuit Congo staan Nicolaas Boon en Thomas Dolman in de finale, dus kom vooral om hen aan te moedigen!

Vanaf 15:00 is het congres, inclusief gastlezingen van Irene Pepperberg en Jan Hooimeijer. Daarnaast kun je met je kaartje al de hele dag Safaripark Burgers’ Zoo in en krijg je zowel een welkomstdrankje als diner.

Waar: Safari Center Burgers’ Zoo in Arnhem
Wanneer: vrijdag 8 december 2017, 15:00 uur – 21:00 uur

Koop je kaartje via de site en hou voor relevante updates de facebookpagina in de gaten.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *