Lid van de maand: Andries van der Meer

Andries ging zijn jaar van start bij de eerstejaarscommissie. Hier heeft Andries zijn steentje bijgedragen bij het organiseren van de VrijMiBrunch en natuurlijk van de KerstMiBeau. Helaas loopt deze commissie bijna op zijn einde en wordt het tijd om plaats te maken voor de nieuwe eerstejaars.
Daarom is Andries nu ook actief bij de CongresCie om samen met deze geweldige commissie volgend jaar een episch congres neer te zetten, waar elke Bioloog, Biomedicus en Psychobioloog nog wat op kan steken. Ook zit Andries bij de PaparaCie om voor commissies en ook voor het bestuur posters in elkaar te zetten wanneer onze eigen Photoshop-vaardigheden te kort schieten. Of om mooie momenten vast te leggen tijdens de activiteiten, die we ons anders niet meer zo goed konden herinneren.

Niet alleen via de PaparaCie helpt hij het bestuur uit de brand. Afgelopen ALV heeft Andries bloed, zweet en tranen gestopt in het notuleren van de vele nuttige opmerkingen en vragen. Na deze zware klus van zo’n vier uur was hij niet uit het veld geslagen. Deze bikkel gaf aan dat we hem bij hoge nood om hulp konden vragen.

Andries, bedankt voor je inzet! We hopen je vrolijke hoofdje nog wat vaker te zien in de Congokamer of op de borrel!

15621837_1151970378249414_2779335606992546191_n