Lid van de maand: Joris Visser

Joris loopt al jaren rond bij Congo, maar we worden hem nooit zat! Wanneer hij er is worden we allemaal verblijd door zijn vrolijke koppie, enthousiaste kreten én fantastische input. Daarnaast hebben we al eens mogen genieten van een heerlijk stukje van zijn zelfgebakken taart!

Ook een niet gering aantal commissie heeft al mogen profiteren van zijn uitgesproken aanwezigheid. Met een start in de Kweekvijver in 2013(!) is hij Congo binnengerold. Hij zit bij de KookCie en organiseert met hen het KookCieDiner, waarvoor hij dit jaar supercheap een kerk als locatie regelde (lang niet het enige supercheape dat hij regelde, jajaja). Daarnaast heeft Joris 2 jaar in de IntroCie gezeten, vanzelfsprekend altijd stralend zoals op bovenstaande foto.  Onze Joor bewees ook nog eens over een serieuze kant te beschikken, die hij gelukkig maar wat graag voor Congo aanwendt. Hij heeft namelijk in de afgelopen jaren met de CongresCie steeds weer bijgedragen aan de succesvolle edities van het congres, afgelopen jaar zelfs als heuse veurzitter.

Naast dat Joris veel bijdraagt bij commissies, helpt hij het bestuur ook vaak uit de brand op de meest diverse manieren, waarvoor we hem ontzettend dankbaar zijn! Dus kom op Joor, alle lof voor jou als superlid. En omdat we weten hoe graag je elke gelegenheid voor het uittrekken hiervan aangrijpt, misschien nog één keer die broek daarna op dat hoofd?

Joris Visser